Life Balance Contact

Pravi izbor za sve koji imaju problema sa parazitima, virusima, bakterijama, gljivicama...

Jedinstveni aparat na svijetu. Djeluje direktno protiv parazita, bakterija, virusa, gljivica, protozoa. Te je na tom polju bez konkurencije. 

Analizira stanje frekvencija organizma i harmonizira ih.  

Ima ugrađen program za pokretanje prirodne detoksikacije cijelog tijela. Te time olakšava i pokreće izbacivanje svih otrova iz tijela. 
Ovo je je jako bitno pri eliminaciji parazita, gljivica, mikroba, virusa... Tada je važno radit detoksikaciju  otrova nastalih njihovim uništenjem.

Uređaj ima 7 univerzalnih osnovnih programa i jedan programabilni program.

Za najbolju učinkovitost, svaki se osnovni program izvodi u dva koraka. U prvoj fazi primjenjuje se endogeni učinak. Uređaj koristi elektrode za očitavanje vibracija koje se javljaju u tijelu. Zatim se signal filtrira, obrađuje i invertira. Obrađene vibracije se vraćaju osobi. Tijekom tog učinka formira se zatvorena petlja adaptivnog upravljanja. Svakim sljedećim vraćanjem vibracija u ljudsko tijelo dolazi do slabljenja ili potpunog potiskivanja patoloških frekvencija, postupnog obnavljanja homeostaze (dinamičke ravnoteže u tijelu). Parametri elektromagnetskog učinka određuju se stanjem same osobe, što ih čini što individualiziranijima.

1. univerzalni program H.Clarka
2. antigljivični program
3. antiprotozoa
4. antivirusni program
5. antibakterijski program
6. antiparazitni program
7. program – detoksikacija
8. program - autokompleks ili kompleks sastavljen ručno na temelju
više od 3000 terapijskih programa sadržanih u bazi podataka Webwellnessa.

Faza2 - Egzogeni učinak

  U drugoj fazi, uređaj prelazi u režim egzogenog uticaja - i jedan od izabranih programa se izvršava, generišući određene obrađene frekvencije u roku od 7 minuta.

Tokom drugog ciklusa bilo kog osnovnog programa, devijacija (promena frekvencije sa svakom sekundom) je već počela. Zahvataju se sve frekvencije parazita odabranog programa, ceo spektar, čime se obezbeđuje efikasnije uništavanje parazita. 

LBC je dizajniran za samostalnu individualnu upotrebu kod kuće, u cilju prevencije bolesti i sigurnog obnavljanja zdravlja.

To nije medicinski uređaj! 

Kako naručiti aparate
Aparate  možete naručiti online. Dostava poštom na kućnu adresu. Mogu se preuzeti i u zastupničkim uredima kompanije širom svijeta.
Plaćanje:  karticom,  bankovnim transferom ili u zastupništvima.
Obavezno nas nazovite prije naručivanja.

saznaj više

Za detaljnije nformacije nazovite nas na:

+385 91 725 4936

(Viber)

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Prisustvujte našim seminarima u Zagrebu i širom svijeta

Aparate   možete podići i u našim  zastupništvima(showrooms):  Njemačka, Italija, Slovenija, Srbija, Francuska,  Izrael, Rusija, USA, Ukrajina, 
Poljska, Španjolska, Grčka, Cipar, Turska,  Latvija, Litva, Kirgistan, Kazahstan. .